SEO optimering

Kunne du tænke dig at have mere organisk trafik på dit website fra søgemaskiner?
Læs mere om SEO optimering herunder.

Få succes i Google hos JustSearch

JustSearch er et search marketing bureau der ligger i Haderslev, Sydjylland. På trods af vores beliggenhed har vi kunder i hele landet og hjælper alt lige fra lokale mindre virksomheder til større internationale webshops.

Hvad kan vi hjælpe jeres virksomhed med?

 • Jeres virksomhed får øget synlighed i søgemaskinerne (Google, Yahoo og Bing)
 • Øget vækst gennem flere relevante besøgende
 • Langsigtet investering med høj ROI
 • Vi sørger for jeres besøgende konverterer til kunder
 • Du får løbende rapportering over leverede resultater og arbejde
 • Vi har samlet over 10 års erfaring med søgemaskineoptimering

Vi fokuserer på jeres besøgende konverterer til kunder

Det er meget vigtig for os i JustSearch, at det seo arbejde vi laver og det øgede antal besøgende vi laver til jer rent faktisk konverterer til nye kunder for jeres virksomhed.
Derfor vil vi altid i samarbejde med jeres virksomhed analysere jeres website inden vi påbegynder noget reelt seo arbejde. Det er nemlig meget vigtigt, at det interne på websitet er i orden før vi begynder og lave trafik og optimering af dit website.

Vi vil blandt andet gennemgå jeres backend for og se om vi kan gøre noget af jeres webstruktur mere semantisk. Så vil vi også kigge på jeres frontend, som er jeres website udadtil, hvor vi kigger på konverteringsoptimering mæssige muligheder såsom om der er nok call to action.

Hvordan foregår et samarbejde med JustSearch egentligt?

Step 1. Vi finder den løsning der passer bedst til jeres virksomhed

Der er stor forskel på virksomheder og potentialet til, at få et øget antal besøgende og kunder fra Google og andre søgemaskiner. Derfor finder vi i samarbejde frem til den løsning der passer lige præcis til jeres virksomhed.

Step 2. Gennemgang af jeres nuværende side og profil i søgemaskinerne

Hos JustSearch går vi aldrig ukritisk i gang med seo arbejde for jeres virksomhed uden, at analysere jeres nuværende website og backend! Der kan være mange ting der skal rettes internt før vi kan påbegynde reelt seo arbejde og det hjælper vi jer selvfølgelig også med så i ved, hvilken retning i skal gå.

Step 3. Vi finder de søgeord der skal optimeres

Når vi har gennemgået jeres side så finder vi frem til de søgeord der er relevante for jeres virksomhed og som der er værd, at bruge tid på og optimere på. Mange søgninger er irrelevante og fører slet ikke til reelle konverteringer, hvilket vi lægger meget vægt på så jeres virksomhed rent faktisk får noget ud af den SEO optimering vi laver.

Step 4. Optimering af jeres søgeord

Når vi har fundet frem til de søgeord der skal optimeres – så påbegynder vi det reelle seo arbejde med jeres website. Det er alt lige fra udarbejdelse til nyt content, til linkbuilding og outreach seo. Der er mange ting som vi går i gang med når vi skal forbedre jeres resultater i søgemaskinerne.

Step 5. Succes

Søgemaskineoptimering er en langsigtet investering. Det betyder også at vi ikke vil se resultater lige med det samme, der kan ofte gå flere måneder før du oplever en reel stigning i antallet af besøgende og henvendelser til din virksomhed fra, at vi påbegynder vores arbejde. SEO er en langsigtet investering, men det kan være en yderst frugtbar investering på sigt!

Step 6. Vedligehold af jeres placeringer

En ting er at opnå gode resultater i Google, en anden ting er rent faktisk at bibeholde disse placeringer så i fortsat kan få det antal besøgende og kunder som i har af målsætninger i jeres virksomhed. Det sørger vi naturligvis for med en månedlig seo pakke hos JustSearch.

Hvad er SEO overhovedet?

SEO er en rigtig svær disciplin, hvis ikke man ved, hvad det er man laver. Der er rigtig mange aspekter af begrebet SEO og derfor er der også mange forskellige parametre der spiller ind, hvis man gerne vil have succes i Google, Yahoo og de andre populære søgemaskiner.

SEO optimering – Få flere relevante besøgende og flere kunder
Kunne jeres virksomhed tænke jer, at få flere relevante besøgende ind på jeres website der konverterer til nye kunder? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. For hos JustSearch har vi ekspertise indenfor SEO optimering eller søgemaskineoptimering.
Vi kan hjælpe jeres virksomhed med, at få et øget antal besøgende på jeres website og så sørger vi naturligvis også for at disse besøgende rent faktisk kommer til og konvertere.

Onpage SEO

Der er mange ting man kan arbejde med ved, at optimere sin egen hjemmeside overfor Google bot og nedenstående er blot et udpluk af de ting vi vil arbejde med når vi snakker om onpage seo eller onpage optimering.

 • Content
  Content eller indhold som det også bare hedder på dansk, er en af de vigtigste ting, at fokusere på når vi snakker onpage optimering af dit website. Ikke kun overfor søgemaskinerne, men ligeledes også for at levere noget godt indhold, som fastholder dine kunder på dit website fordi de oprigtigt synes det er spændende, at læse det indhold du leverer.
 • Onpage linkbuilding
  Ligesom ekstern linkbuilding er vigtigt, så er onpage linkbuilding også en vigtig del af det onpage mæssige seo arbejde. Onpage linkbuilding er vigtigt fordi du på denne måde hjælper man Google Bot med at forstå, hvilke af dine sider der er vigtige at blive indekserede og hvad det er for noget indhold der er på de enkelte sider. Det er også vigtigt i forhold til fordeling af pagerank eller linkjuice, som man også kalder det.
 • Pagespeed optimering
  Pagespeed eller website hastighed som det også hedder på dansk, er et særdeles vigtigt område, hvis du ikke vil have en høj bounce rate. Kunder i dag gider ikke spilde deres tid på langsomme websites og derfor er det vigtigt dit website er hurtigt!
 • Søgeordsanalyse
  Din søgeordsanalyse er en del af det strategiske seo arbejde, som går forud for det andet arbejde der skal laves iht. onpage seo og ekstern seo. Det er vigtigt at lave en god søgeordsanalyse så man ved præcist, hvad det er for nogle søgeord man skal optimere sit content efter. Det kan du naturligvis være sikker på du får leveret hos JustSearch.
 • Optimering af sidetitler og beskrivelser
  Optimering af sidetitler og beskrivelser er meget vigtigt i forhold til det, at gøre dit website spændende og indbydende overfor kunden i Google.

Uden gode og relevante sidetitler og beskrivelser vil du ikke have en særlig god CTR og det vil i sidste ende resultere i dårligere søgeresultater.

 • Struktureret data
  Struktureret data er et særdeles nyt begreb indenfor søgemaskineoptimering og derfor er det også en fordel og være en af de første der er ude med dette, da der er meget få websites der stadig har struktureret data på deres website. Hos Just Search sørger vi for du får struktureret data på dit website for blandt andet, at optimere din CTR i søgeresultaterne.

Ekstern SEO

Herunder kan du læse lidt mere om, hvad det er for nogle begreber vi mener når vi snakker om ekstern SEO.

 • Linkbuilding
  Ekstern Linkbuilding er en af de vigtigste discipliner indenfor søgemaskineoptimering og hvis man gerne vil have succes i Google. Det er samtidig også en af de vigtigste discipliner fordi det er farligt, da det ligeledes også kan skade dit website med dårlige indgående links. Linkbuilding har ændret sig meget over den sidste årrække og i dag er det meget bedre, hvis du har få gode indgående links frem for en masse dårlige indgående links.

Få gratis SEO-analyse af dit website