Om JustSearch

JustSearch er et Search Marketing Bureau.
Vi hjælper jeres virksomhed med og få flere kunder gennem Google.

Om JustSearch

Just Search er et search marketing bureau med beliggenhed i Haderslev, Sydjylland.
Vi hjælper virksomheder med at få succes på nettet, hvor vores hovedfokus og kernekompetencer primært ligger i søgemaskineoptimering.
Vi har erfaring med og ved præcis, hvad det er for nogle parametre du skal lægge vægt på for at få succes med søgemaskiner som Google og komme til tops på de helt rigtige søgeord!

På trods af vores beliggenhed i Haderslev har vi kunder i hele landet og i mange forskellige brancher lige fra mindre lokale murerfirmaer, køreskoler, autoværksteder til større internationale webshops som vi har lavet international seo for. Kontakt os hvis du kunne tænke dig at se nogle af vores referencer.

JustSearch hjælper dig med at få flere kunder

Mange er slet ikke klar over, hvad søgemaskineoptimering egentlig er og hvad det er for en størrelse. Det er rigtig ærgerligt da du kan gå glip af rigtig mange købevillige kunder der søger lige netop efter dit produkt eller dine ydelser.

I samarbejde med dig finder vi frem til, hvad det er for et behov du har for søgemaskineoptimering og finder den SEO pakke der passer til dig.

Når vi har fundet ud af, hvilken SEO pakker der passer bedst til jeres firma så laver vi alt det basale arbejde der er nødvendigt for at du kan få succes med søgemaskineoptimering. Det kan være vi skal udarbejde en ny søgeordsanalyse, lave en ny linkstruktur, eller lave jeres hjemmeside mere semantisk rent programmeringsmæssigt. Der er mange discipliner, hvor mange hjemmesider og virksomheder halter, som vi kan optimere så du kan få succes i Google.

Book et møde nu

Overvejer du om du skal investere i SEO? Så giv os et kald på +45 52 50 19 83 til en uforpligtende snak! Vi har altid god kaffe på kanden og elsker at snakke med kunder om, hvordan vi kan hjælpe med at vækste lige netop din forretning gennem søgemaskineoptimering!

Firmaoplysninger

JustSearch
Christian Xs Vej 1
6100 Haderslev

Få gratis SEO-analyse af dit website