Lokal SEO

Optimer din websides placeringer på relevante søgninger
segmenteret mod dit lokalområde.

Lokal SEO er et meget spændende område indenfor søgemaskineoptimering. Der ligger nemlig mange skjulte muligheder for, at optimere jeres website til nogle søgninger der konverterer meget bedre end større nationale søgninger gør. Uanset om man er en mindre lokal virksomhed eller en større national virksomhed, så kan man med fordel gå ind og arbejde med lokal SEO. Se herunder hvordan vi arbejder med lokal SEO for vores kunder.

Sådan arbejder vi med lokal SEO

Hos JustSearch arbejder vi med lokal SEO, så jeres virksomhed får mere synlighed i lokalområdet. Inden vi begynder et nyt samarbejde med nye kunder sætter vi os ned sammen for, at lave nogle realistiske målsætninger for, hvad det er i gerne vil have ud af vores samlede samarbejde. Hvad er det for nogle kunder i gerne vil have fat i og hvor mange nye kunder vil i gerne have?

Herunder kan du se, hvad det er for nogle områder vi arbejder med indenfor lokal SEO.

  • Google + Local Pages
  • Google Anmeldelser
  • Struktureret data
  • Indhold målrettet lokale søgninger
  • Linkbuilding

Få flere lokale kunder med JustSearch

Kunne du godt tænke dig at jeres virksomhed fik flere lokale kunder?
Der er eksempelvis mange fysiske butikker der tror kunder kommer helt af sig selv, så snart man har et butiksvindue ud til gaden. Det er egentligt de færreste lokale virksomheder der bruger penge på online markedsføring uanset om man er fysisk butik, lokal entreprenør eller lign. Det er naturligvis ærgerligt eftersom man kan gå glip af mange nye kunder til ens forretning ved, at lave lokal SEO for ens virksomhed.

Lad os hjælpe jer i dag med og lave lokal SEO – så sørger vi for du får flere lokale kunder til din forretning.

Få gratis SEO-analyse af dit website