Linkbuilding

Linkbuilding er et af de vigtigste discipliner indenfor SEO optimering.
Læs mere om herunder hvordan vi gør hos JustSearch.

Hvordan får man succes med linkbuilding?

Hos JustSearch ved vi præcis, hvordan man får succes med linkbuilding til sit website og hvordan man laver en god link strategi så man kan få den bedst mulige linkprofil til virksomheden. Linkbuilding er en af de vigtigste dele når vi taler om optimering af søgeplaceringer i Google og andre søgemaskiner. Hvis man vil have succes med seo optimering så bør linkbuilding bestemt være et område du skal kende til.

I løbet af den seneste årrække har det dog ændret sig markant, hvordan man bør lave linkbuilding for, at opnå og fastholde de gode positioner i søgemaskinerne og på de rigtige søgninger.

De gode links er vigtige

Før handlede det om, at have en masse indgående links til sit website og der blev ikke kigget på, hvorvidt det var gode relevante links man fik. Det har ændret sig markant til i dag være sådan, at man hellere skal have få men gode links. Denne metode kommer man i hvert fald meget længere med på sigt, frem for den hurtige løsning, hvor du opnår resultater, som kun varer kortvarigt!

Der er mange forskellige typer af links, som man kan få til sit website. Både dofollow links, nofollow links. Der er links fra sociale medier, der er links fra artikeldatabaser, profil links og mange flere!

Hvordan finder vi links til jeres virksomhed?

Der er rigtig mange måder, hvorpå man kan lave linkbuilding til sit website. Hvordan er det så at vi kan finde så mange relevante links til jeres side? Hemmeligheden er mange års erfaring og opbygning af netværk og partner sites, som har resulteret i at vi kan levere relevante links indenfor stort set hver branche du arbejder i!

Herunder har vi lavet en liste med måder, hvorpå vi finder gode relevante links til jeres website:

  • Partnersites indenfor jeres branche
  • Egne websites
  • Bloggersamarbejde
  • Netværk
  • Outreach linkbuilding
  • Content marketing
  • Konkurrentanalyse

Ovenstående link metoder er blot et lille udpluk af dem vi anvender for, at finde de helt rigtige links til din hjemmeside. Synes du det seo og linkbuilding lyder, som en spændende måde at få nye kunder på? Så lad os klare seo optimering for jeres virksomhed!

Vi tilbyder i dag og lave en helt gratis seo analyse af jeres nuværende seo tilstand! Se meget mere lige her.

Rapportering over udførte linkbuilding

Du får selvfølgelig 100% indblik i, hvad det er for noget linkbuilding arbejde vi laver for dig hver eneste måned. Vi laver altid en månedlig rapport over, hvilke links vi leverer til jeres virksomhed! Det er meget rart og kunne følge med i, hvordan ens website udvikler sig og hvad det egentligt er for nogle resultater man opnår. Ligeledes skal du selvfølgelig også kunne se, at de penge du investerer i seo optimering hos JustSearch formerer sig med en god ROI! Vi er meget bundlinje fokuserede og gør naturligvis ikke noget på vegne af jeres virksomhed, hvis ikke det kan betale sig for jer.

Skal jeres virksomhed have hjælp til linkbuilding?

Kunne jeres virksomhed tænke sig, at have hjælp til linkbuilding services? Hos JustSearch har vi et rigtig stort netværk af partnersites og samarbejdspartnere der har websites indenfor rigtig mange emner. På den måde er du også sikret, at de links vi leverer til jeres hjemmeside kun er gode og relevante.

Vil i have et tilbud på linkbuilding så kontakt os gennem vores kontaktformular i højre side!

Få gratis SEO-analyse af dit website